Din motor på förändringsresan

Magic Move är en strategisk kommunikationsbyrå som tror på varumärket som sammanhållande länk och som spjutspets för ett företags utveckling. Kanske står du inför frågeställningar som till exempel: Hur uppnå en särställning med unika kännetecken i din nisch? Hur uppnå lojala kunder? Hur bli ett attraktivt arbetsgivarvarumärke?
       Med över 30 års erfarenhet på egna reklambyråer och även som anställda i Stockholm, Köpenhamn och Malmö har vi samarbetat med en lång rad uppdragsgivare och arbetat med en mångfald av problemställningar inom området.
       Med djup erfarenhet och en välutvecklad metodik kan vi effektivt driva förändrings-
projekt för ditt företag. Vi erbjuder rådgivning, analyser, strategier, koncept och kommunikation som hjälper er att öka er konkurrenskraft. 
       Bland våra uppdragsgivare märks Midroc, NCC, Ekets Uppåkra, NIMAB, Thage, Optimera och Brinova.

Tidigare uppdragsgivare vi har samarbetat med: Atlas Copco, Atos Medical, Alzheimerfonden, Anticimex, Ballantine’s Whisky, Bayer CropScience, Beefeater Gin, Cerealia, Citibank, Citroën, E.ON, Ericsson, ElectroSkandia, Hjärt-Lungfonden, IBM, Iggesund Paperboard, Kahlua, Miele, NEC, Peab, Rädda Barnen, Shell, Skandia, Stockholmshem, Teleca, Telenordia, Telge Energi, Toshiba, TV3.